Αποκτήστε ένα από τα βιβλία του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου για την φορητή σας συσκευή!

MESOGAIAS DIAGONISMOS

Κυρίες και κύριοι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δωρεάν για τη φορητή σας συσκευή τα βιβλία του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου. Τρία βιβλία στην Ελληνική γλώσσα και τρία στην Αγγλική.

Οι τίτλοι είναι:
1.) Τελευταία μας Ελπίδα η Πρώτη μας Αγάπη 2.) Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός 3.) Αν υπάρχει ζωή θέλω να ζήσω
1.) When God Is Not There 2.) If There is Life I Want to Live 3.) Investing in the Kingdom of God

Για κάθε βιβλίο υπάρχουν 50 διαθέσιμοι κωδικοί δωρεάν διάθεσης για Android και 50 για iPad και iPhone.
Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και να εγγραφείτε στο newsletters της Presence.
Με την εγγραφή σας αυτή αποδέχεστε την λήψη ενημερωτικών e-mail από εμάς. Τα email αυτά θα περιλαμβάνουν τις νέες μας εκδόσεις, μελλοντικούς διαγωνισμούς και προσφορές.
Εάν ταυτόχρονα κάνετε προώθηση στα παρακάτω social media τότε θα προσθέσετε περισσότερες συμμετοχές για το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Παραδείγματος χάρη εάν κάνετε μόνο την εγγραφή του newsletter τότε θα έχετε μία συμμετοχή στο διαγωνισμό, εάν κάνετε ταυτόχρονα και κοινοποίηση στο facebook και στο Google τότε θα έχετε τρεις συμμετοχές. Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Μαρτίου 2018 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail όπου θα περιλαμβάνει τον κωδικό δωρεάν διάθεσης του βιβλίου από τα μεγάλα βιβλιοπωλεία. Παρακαλούμε τους τυχερούς, όταν παραλάβετε το βιβλίο, να συμπληρώσετε την κριτική σας στο εκάστοτε βιβλιοπωλείο.

Ο Διαγωνισμός έχει λήξει

Scroll to Top