Αρχική » Εκδοτικοί οίκοι » Βασίλης Φραντζολάς

Βασίλης Φραντζολάς

Πληροφορίες


Ο Βασίλης Φραντζολάς, Δοκιμαστής και Σύμβουλος ποιότητος ελαιολάδου, ασχολείται επαγγελματικά με το ελαιόλαδο, κυρίως με την διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων στα οποία διδάσκει όπως επίσης καθώς και καθηγητές πανεπιστημίων από το εξωτερικό. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν πολιτικός μηχανικός, M.Sc. (Αθήνα) και στην συνέχεια σπούδασε (1982) και ειδικεύτηκε στην Διαχείριση των Κατασκευών, M.Sc. (ΗΠΑ), όπου και εργάστηκε επί δύο χρόνια (1988). Το 2009 ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του, με μεταπτυχιακό (M.Sc.) στην Πολιτική Τροφίμων (Food Policy), από το City University, Λονδίνο.
Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια για την οργανοληπτική αξιολόγηση του ελαιολάδου, στην Ελλάδα και την Ιταλία. Το 2012 παρακολούθησε σειρά οργανοληπτικών σεμιναρίων που διοργανώνονται από την Εθνική Ιταλική Ένωση Δοκιμαστών Ελαιολάδου (ONAOO). Μετέχει σε επιτροπές κρίσεως Διεθνών διαγωνισμών ελαιολάδου, ενώ από το 2017 σε συνεργασία με τον ΟΝΑΟΟ ξεκίνησε την από κοινού διοργάνωση σεμιναρίων 4μηνης εκπαίδευσης Δοκιμαστών Ελαιολάδου.
Στα πλαίσια της οργάνωσης των σεμιναρίων www.oliveoilseminars.com έχει προσκληθεί στην Ελλάδα ο Καθ. Δενδρολογίας στο πανεπιστήμιο Πίζα, Dr. Riccardo Gucci, ο οποίος επί πέντε συνεχή χρόνια δίδαξε σε Έλληνες παραγωγούς σύγχρονες τεχνικές κλαδέματος ελαιοδέντρων, ενώ έχει συγγράψει το παρόν βιβλίο για το κλάδεμα της ελιάς το οποίο εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Βασίλης Φραντζολάς.

Στοιχεία


Ιστοσελίδα: https://vasilisfrantzolas.gr/

Όλα τα βιβλία του Εκδοτικού οίκου

Scroll to Top