Μιχάλης Ντουνέτας

Βιογραφικό


Ο Μιχάλης Ντουνέτας, μετά το Λύκειο αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και παρακολούθησε σεμινάρια Ιταλικής κουζίνας στην Σχολή Etoile Ιταλίας και Ζαχαροπλαστικής στην Valrhona Γαλλίας. Εξειδικεύτηκε στην Μαροκινή και Κουβανέζικη κουζίνα σε εστιατόρια στο Μαρόκο και στην Κούβα. Επιμελήθηκε τα μενού των εστιατορίων που ανήκουν στον Όμιλο Σταθοκωστόπουλου Baraonda και Διόνυσος.

Στοιχεία


Ιστοσελίδα: https://www.michalisntounetas.com

Όλα τα βιβλία του Συγγραφέα

Scroll to Top